Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4] [Server JAIL-Jedyny Taki W Polsce!] [45 slotów] [Szukamy adminów!] [Administracja 18+]

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja nie zachęca ani trochę do gry dodaj jakieś atrakcję zdj spawnu no nwm pokombinuj

Zanim zaczniesz oceniać czy server jest chu*owy proszę przeczytaj poprzednią reklamę różniącą się jedynie nazwą tematu (musiałem zmienić bo pojawiła się nowa wersja mc)

http://www.mpcforum.pl/topic/1032800-162-server-jail-25-slotow-szukamy-adminow-administracja-18/ <--- Klik

Opublikowano

a mi to sie podoba prezka :) ja w sprawie admina. Mogl bys mnie dodac na skype: marcinjakimow

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Powiem tak nic ciekawego publikacja do kitu serwer tylko 25 slotow szkoda no i nie jestem taki pewny czy jedyny taki w polsce

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Powiem tak nic ciekawego publikacja do kitu serwer tylko 25 slotow szkoda no i nie jestem taki pewny czy jedyny taki w polsce

Nie 25 slorów tylko 35 ,stosuj interpunkcję po trzeba się domyślać o co Ci chodzi.

Cyt. "nie jestem taki pewny czy jedyny taki w polsce"

Po pierwsze:Nikt takiego samego nie zrobił jak ja zrobiłem (Tudzież chodzi mi o mapę i pluginy,choć z tym ostanim to różnie bywa)

Po drugie:Jak znajdziesz inny server Jail'a na którym siedzi masa ludzi (nie licząc jakichś tam sławnych youtuber'ów) to daj znać,bo tu na mpc podobnego nie widziałem (zresztą skoro twierdzisz że jest ich masa to jestem ciekaw jakim cudem trafiłeś na mój temat :0 )

Jeśli chodzi o publikację to jest taka sama jak u innych,większość graczy mc jest w wieku 10-15 lat a reszta to wyjątki.

Nie będę się starał tylko po to żebyś mi napisał że fajną prezkę zrobiłem jak większość patrzy tylko po IP (potem muszę słuchać takie teksty na serverze: cyt; "Ej,a co to za server,jaki to typ",poza tym tworzę servery dla zabawy (dla fun'u) a nie dla pieniędzy więc odpuść sobie.

Mam nadzięję że wyjaśniłem trochę.

Opublikowano

Nie 25 slorów tylko 35 ,stosuj interpunkcję po trzeba się domyślać o co Ci chodzi.

Cyt. "nie jestem taki pewny czy jedyny taki w polsce"

Po pierwsze:Nikt takiego samego nie zrobił jak ja zrobiłem (Tudzież chodzi mi o mapę i pluginy,choć z tym ostanim to różnie bywa)

Po drugie:Jak znajdziesz inny server Jail'a na którym siedzi masa ludzi (nie licząc jakichś tam sławnych youtuber'ów) to daj znać,bo tu na mpc podobnego nie widziałem (zresztą skoro twierdzisz że jest ich masa to jestem ciekaw jakim cudem trafiłeś na mój temat :0 )

Jeśli chodzi o publikację to jest taka sama jak u innych,większość graczy mc jest w wieku 10-15 lat a reszta to wyjątki.

Nie będę się starał tylko po to żebyś mi napisał że fajną prezkę zrobiłem jak większość patrzy tylko po IP (potem muszę słuchać takie teksty na serverze: cyt; "Ej,a co to za server,jaki to typ",poza tym tworzę servery dla zabawy (dla fun'u) a nie dla pieniędzy więc odpuść sobie.

Mam nadzięję że wyjaśniłem trochę.

Serwer jail tak? Grałem na serwerze który trzymał się kilka miesięcy więc nie jest to "pierwszy w Polsce", wy ten serwer zrobiliście z 25 slotów i chcecie powiększać, tam było z jakieś 200, więc mamy różnicę i to dużą, rozumiem że możesz nie wiedzieć, że taki serwer istniał, jednakże chciałem napisać że wasz serwer to nie jedyny w Polsce, a takich serwerów przed waszym startem było dużo. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zanim zaczniesz oceniać czy server jest chu*owy proszę przeczytaj poprzednią reklamę różniącą się jedynie nazwą tematu (musiałem zmienić bo pojawiła się nowa wersja mc)

http://www.mpcforum.pl/topic/1032800-162-server-jail-25-slotow-szukamy-adminow-administracja-18/ <--- Klik

czy ja powiedziałem że serwer jest "chu*owy" ? no własnie powiedziałem że prezka jest słaba

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

Serwer jail tak? Grałem na serwerze który trzymał się kilka miesięcy więc nie jest to "pierwszy w Polsce", wy ten serwer zrobiliście z 25 slotów i chcecie powiększać, tam było z jakieś 200, więc mamy różnicę i to dużą, rozumiem że możesz nie wiedzieć, że taki serwer istniał, jednakże chciałem napisać że wasz serwer to nie jedyny w Polsce, a takich serwerów przed waszym startem było dużo. Pozdrawiam.

Cyt. "Serwer jail tak? Grałem na serwerze który trzymał się kilka miesięcy więc nie jest to "pierwszy w Polsce"

(Naucz się czytać i DOBRZE interpretować zdania,bo widząc po Twoim toku myślenia masz nie więcej niż 13 lat a jednak musisz pisać chu*owe komenty by komuś zrobić przykrość)

Server już utrzymuje się od kilku miesięcy to raz,a dwa że nie pierwszy i nie ostatni.Napisałem że "jedyny taki w polsce" w takim razie znajdz mi kur..a identyczny do mojego z tą samą mapką i pluginami,no proszę....

Poza tym spędź cały dzień/tydzień/miesiąc (bo różnie wychodzi) nad pracą nad takim serverem i zobacz jak ciężko jest się wybić,tym bardziej że nie robię tego dla pieniędzy.Zamiast zrozumieć człowieka,chcecie jedynie zrujnować jego pracę nad którą tak długo czasu zmarnował.

Po pierwsze:Dorośnij

Po drugie: Nie chcesz grać nie graj!

Po trzecie: Zamiast pisać chu*owe komenty lepiej doceń to co już jest stworzone i zastanów się dwa razy co piszesz.

Opublikowano

Serwer godny uwagi, polecam ;)

NICK NA SERWERZE: TheMarexPL

Dzięki za dobre słowo.

Chciałbym nadmienić że niedługo będziemy zwiększać sloty do 50.

Ponad to już na serverze pojawił się nowy vip do zakupu (SVIP)

Zapraszam serdecznie!

Opublikowano

Bardzo słaby serwer, spawn jest brzydki, nie spolszczone pluginy. Ogółem, serwer jest bardzo nie dopracowany.

P.S to nie jest pierwszy serwer jail w Polsce, było ich mnustwo.

Opublikowano

Bardzo słaby serwer, spawn jest brzydki, nie spolszczone pluginy. Ogółem, serwer jest bardzo nie dopracowany.

P.S to nie jest pierwszy serwer jail w Polsce, było ich mnustwo.

Dziękuję za szczegółowe opisane przez siebie "fakty" i potwierdzające je SS (dla nie wiedzących-screenshoty) oraz za takie piękne błędy ortograficzne,bardzo mi zależy na opinii 10-latka.Powodzenia w podstawówce i życzę samych szóstek.

A tak na serio,gra u nas dużo ludzi którzy reklamują nasz server chwaląc go i bawiąc się z przyjaciółmi.

@up

Trawię krytykę ale wolałbym kogoś kto UMIE pisać poprawnie i ma coś w głowie

Opublikowano

Nawet nie wbije. Prezentacja nie zachęca

Grałem na serwerze jail 800 slotów i to dodatkowo z 5 miesięcy temu.

Kłamstwo za kłamstwem.

Śmieszny jesteś,nie musisz wbijać jak nie chcesz,tylko gdzie Ty tu masz kłamstwa?

Server istnieje,nie ma takiego samego w Polsce (z identyczną mapą),ma 45 slotów.

Wytłumacz mi ....

Opublikowano

Super Server!

Nigdy wcześniej takiego Jaila nie widziałem.

Krystian mistrzu słabo Cię znam bo gram raptem kilka minut ale taki server robią tylko bogowie :D

Pozdrowionka od Master1909

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...